hellcon
AKTIVE USER
Kardiyanın paylaştığı 2117 source'un 2195 e yükseltişmiş hali. tabii biraz düzeltmeler oldu savaşlarda gameserver patlıyordu onu hallettim, kütük savaşı içeri almıyordu ve leverlar yoktu o da düzeldi, jr nin kapıları açılmıyordu açılıyor ama bu sefer üstünden geçemiyorsunuz tabii çözersiniz onu,moradondan başka yerde pazar kurulamıyordu onuda düzelttim, clan ve oyuncu sıralamasınıda ekledim (bulletin board) savaşlarda death notice geçmesini ekledim, aklıma gelenler bunlar.
Dipnot: Uzun süredir bir source üzerinde çalışanlar hiç zaman kaybedip bakmasın zaman kaybı yaşar sadece
2.Dipnot: Userlerin 30 k r damage atmasını ayarlamıştım onu isterseniz düzeltebilirsiniz bir bug değil
Link;
Dosya boyutunu fazla küçültemedim idare edin
SQL 2017 ve Visual 2017 kullanın. Visualda kütüphanede kullanın.
- Gözüme çarpan sorunlar şunlar;
- İtem al satta fiyat farkı var
- Cz de kesilen monumentin noticesi her yerde görünüyor
- pet invertory sorunu var.
- Gm' nin unview komutu sorunlu ( karşı taraf göremiyor sizi üstünüze tıklayabiliyor)
- aklıma gelen gözüme çarpanlar bunlar elbette ki başka sorunlarda vardır ama piyasada bulunan dosyaların en iyisini olduğunu düşünüyorum. hepsini test ettim denedim yeni başlayacak arkadaşlar bunun üzerinden gitsin hiç yoktan zaman kaybetmesin.
Dipnot: Uzun süredir bir source üzerinde çalışanlar hiç zaman kaybedip bakmasın zaman kaybı yaşar sadece
2.Dipnot: Userlerin 30 k r damage atmasını ayarlamıştım onu isterseniz düzeltebilirsiniz bir bug değil
Link;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Dosya boyutunu fazla küçültemedim idare edin
SQL 2017 ve Visual 2017 kullanın. Visualda kütüphanede kullanın.
Son düzenleme: